Oproep

Deze week werd ik benaderd door een student bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Hij stelde mij een ogenschijnlijk simpele vraag: Kent u bedrijven die in de fasen 4-6 van het inkoopontwikkelings- model (TU Eindhoven, 2000) zitten? Ik moest hem helaas teleurstellen, die ken ik niet (althans niet in Nederland).

Nu ken ik natuurlijk niet alle bedrijven. Ik doe dan ook een oproep. Zijn er organisaties die fase 3 van dit model achter zich gelaten hebben? Waar het procesgericht werken echt is doorgevoerd en waar inkoop een strategische gesprekspartner is voor het topmanagement? Ik maak daar graag kennis mee. Wellicht kan dit leiden tot interessante cases in mijn volgende boek. Ik hoor graag van u!

Laat een bericht achter

Random Quote

“Het is er zo één. Zo’n boek waarbij je vanaf pagina één denkt: dit snijdt hout.”
Rob Hartgers
8 July, 2012 | Opmerkwaardig
De directeur van het Amsterdamse GVB mag en wil geen grote investeringen meer goedkeuren zonder dat zijn hoofd inkoop hiermee instemt (Telegraaf, 7.7.2012). » Lees meer »
13 April, 2012 | Inkoopsamenwerking in de zorg
KPMG Plexus bracht recent het rapport uit ‘Wie doet het met wie in de zorg?’. Ziekenhuizen kunnen uiteraard op talrijke terreinen samenwerken, dus ook op inkoopgebied. 22% van » Lees meer »