Uitbesteed staat netjes

De Stentor van 7 mei kopt: “Verkeers Informatie Dienst meldt file Randstad wel, maar Zwolle niet.” Het artikel verduidelijkt dat lange files op de A28 bij Zwolle niet gemeld worden via de verkeersinformatie op de radio. De krant heeft Rijkswaterstaat om opheldering gevraagd: “De reden is dat de verkeersinformatie is uitbesteed. Dat was zes jaar geleden een bewuste keuze, omdat het zelf informeren van de media een steeds zwaardere rol van het personeel ging vragen. Dat de Verkeers Informatie Dienst veel inzoomt op de Randstad, is uiteraard hun eigen keuze en vrijheid. En omdat Rijkswaterstaat een uitvoerende dienst is, past hen geen commentaar te geven de op de gang van zaken.” Sic!!!

Laat een bericht achter

Random Quote

“Dit is een van de beste boeken over inkoop die ik ooit gelezen heb. Ik vind het een aanrader voor iedere collega die vernieuwend en serieus met zijn vak bezig is!”
Jordie van Berkel-Schoonen
8 July, 2012 | Opmerkwaardig
De directeur van het Amsterdamse GVB mag en wil geen grote investeringen meer goedkeuren zonder dat zijn hoofd inkoop hiermee instemt (Telegraaf, 7.7.2012). » Lees meer »
13 April, 2012 | Inkoopsamenwerking in de zorg
KPMG Plexus bracht recent het rapport uit ‘Wie doet het met wie in de zorg?’. Ziekenhuizen kunnen uiteraard op talrijke terreinen samenwerken, dus ook op inkoopgebied. 22% van » Lees meer »