Opnieuw in de prijzen?

Het boek PRESTATIEINKOOP van Jeroen van de Rijt en Sicco Santema is beland op de longlist voor de titel Managementboek van het Jaar 2011. Een terechte prestatie. Dit boek is echt de moeite van het lezen (en toepassen!) waard. Het zou mooi zijn als in 2011 weer een inkoopboek met deze prijs aan de haal gaat.

1 Reactie op Opnieuw in de prijzen?

  1. Tuesday, 11 January, 2011 om 14:29 | Link |

    Beste Gerco,
    Leuk dat je dit blogd! Ook ik ben er van onder de indruk. Samen met jouw gedachtegoed en deze bijdrage van Scenter/Kashiwagi kunnen we organisaties en bedrijven écht verder helpen. Binnenkort is er contact vanuit NEVI met jou om te bezien of we in samenwerking iets moois over business alignment kunnen neerzetten. Ik zie er naar uit.
    Vriendelijke groet,
    Theo.

Laat een bericht achter

Random Quote

“Mijn ervaring is dat er vanuit de inkoopwereld maar bijzonder weinig mensen zijn die in staat zijn dit gebied te overzien, laat staan te managen.”
Hans Büthker
8 July, 2012 | Opmerkwaardig
De directeur van het Amsterdamse GVB mag en wil geen grote investeringen meer goedkeuren zonder dat zijn hoofd inkoop hiermee instemt (Telegraaf, 7.7.2012). » Lees meer »
13 April, 2012 | Inkoopsamenwerking in de zorg
KPMG Plexus bracht recent het rapport uit ‘Wie doet het met wie in de zorg?’. Ziekenhuizen kunnen uiteraard op talrijke terreinen samenwerken, dus ook op inkoopgebied. 22% van » Lees meer »