Invloed krijgen

Samen met Purspective geef ik vanaf juni met zekere regelmaat de 2-daagse training INVLOED KRIJGEN. In essentie gaat deze training over hoe een inkoopdirecteur of -manager meer invloed kan krijgen van de bestuurders en businessdirecteuren in zijn organisatie. Daar is nog een wereld te winnen. We kunnen immers nooit teveel invloed hebben en hoe meer we dat hebben, hoe meer we kunnen bereiken binnen de eigen organisatie. Over dit onderwerp is een achtergrondartikel verschenen.

De eerstvolgende training is op 9 en 28 juni. Inschrijven kan hier.

2 Reacties op Invloed krijgen

  1. Wednesday, 31 August, 2011 om 16:43 | Link |

    Beste Gerco,

    we gaan elkaar opnieuw ontmoeten, nu bij deze training. Ik kijk er naar uit!
    Groeten,

    Ron

Laat een bericht achter

Random Quote

“Ik hoop van harte dat met name businessmanagers en functionele managers dit boek gaan lezen en zich bewust gaan worden van het enorme potentieel van inkoop nieuwe stijl.”
Frank Rozemeijer
8 July, 2012 | Opmerkwaardig
De directeur van het Amsterdamse GVB mag en wil geen grote investeringen meer goedkeuren zonder dat zijn hoofd inkoop hiermee instemt (Telegraaf, 7.7.2012). » Lees meer »
13 April, 2012 | Inkoopsamenwerking in de zorg
KPMG Plexus bracht recent het rapport uit ‘Wie doet het met wie in de zorg?’. Ziekenhuizen kunnen uiteraard op talrijke terreinen samenwerken, dus ook op inkoopgebied. 22% van » Lees meer »