Inkoopplan

Elk jaar hetzelfde ritueel: u moet een inkoopplan opstellen voor het komende jaar. Voor velen is dat een worsteling. Kopie van het plan van het vorige jaar en dan wat actualiseren. Veel inkoopplannen verworden daardoor tot lange verhalen zonder concrete doelen en behoorlijk energieloos.
Het inkoopplan hoort geen ritueel te zijn. Het hoort het startpunt te zijn van een nieuwe toekomst voor inkoop. Voor een effectieve
inkoopstrategie, waarmee u bijdraagt aan de business, zodat inkoop zich weet op te werken tot een volwaardige businessfunctie. Het vergt slechts een investering van een paar dagen. Als u en ik er samen de schouders onderzetten, dan krijgt u een plan waarmee u echt kunt scoren!

Inkooptraining

Indien gewenst kan ik een inkooptraining verzorgen voor uw inkoopteam. Dit vergroot de kans dat het nieuwe inkoopplan met succes wordt uitgevoerd.

Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld een inkoopplan opstellen vrijblijvend contact op. Bekijk ook eens mijn boek ‘INKOOP een nieuw paradigma’, het Managementboek van het Jaar 2010.